Top1

Ventelister på kano og kajak pladser i klubhuset


Tilbage til forsiden        Svar på indlæg
 Tråden er startet af  Margit Aaboe   (30-06-2017)

Jeg har forgæves forsøgt at få oplyst hvor lange ventelister der er i klubben ved jeg høfligt har forespurgt både Matrialeforvalteren Preben Sørensen, Formanden Kenneth Dam samt skrevet og forespurgt Sekretæren marianne Krøjgaard, hvor jeg kan finde venlisten.

Preben Sørensen mener at disse er hos Sekretæren Marianne Krøjgaard - og Marianne Krøjgaard ignorere min forespørgelse om at få udleveret ventelisten og oplyst om ca. hvor lang tid der vil gå før det kan blive aktuelt med en kano og kajakplads?

Formanden Kenneth Dam oplyste at han intet ved omkring ventelisten.

Vil det ikke være relevandt om den blev lagt her på Intranetet så vi alle kunne se hvor man står på ventelisten og se om det er en evighedsventeliste eller om man rykker op og nærmer sig indflytningsdagen i kano og kajak huset ?

Lige nu oplever jeg blot jeg står og venter på en bus der aldrig kommer - og hvor det er helt uigennemskueligt hvor lang ventelisten er - og hvilke tidshorisonter der er for at komme godt ind under klubbens tag.

Kære bestyrelse, vil det være muligt at ligge ventelisten frem her offenlig på intranettet så det ikke kun er de få som Preben og Marianne der har den men så vi alle kan se den og følge den?

De bedste hilsner den afventende på 'ventelisten' :)

Tidligere svar:

Tillader mig at rykke for manglende svar

Margit Aaboe  (02-07-2017)

Tillader mig at rykke for manglende svar

Margit Aaboe  (02-07-2017)